Økonomistudent.no

4 karrieretips til deg som er økonomistudent

Finn lenker til fem artikler med en rekke karrieretips for deg som er økonomistudent.

10 tips til lønnssamtalen

Alle bør ha en årlig lønnssamtale. Har du det ikke avtalt lønnssamtale bør du be om det. En god lønnssamtale gir en konkret vurdering av dine prestasjoner og hvordan de belønnes.


Hva jeg skulle ønske jeg visste da jeg startet i min første jobb

Er du nettopp ferdig med masteren og skal starte i din første jobb? Her er våre beste tips basert på den erfaringen jeg har fått etter mitt første halvår i arbeid.


Begynn jobbsøkingen tidlig!

Det er viktig å tenke jobb tidlig, og spesielt viktig nå i coronaens tid. Det er god grunn til å tro at det kan bli vanskeligere å få jobb som nyutdannet det neste året. Er du ferdig med studiene neste år, bør du derfor starte prosessen allerede i sommer.


5 tips for å bli en attraktiv jobbsøker

Sett av fire minutter til hvordan du bygger din egen merkevare! Econas karriererådgiver Kristin Ølberg gir deg konkrete råd om hvordan du skal bygge opp profilen din for å bli lagt merke til av arbeidsgivere og rekrutterere.