Økonomistudent.no

NM i økonomi er årets studentbegivenhet

Danske Bank skal sammen med BDO og Dagens Næringsliv være med å arrangere NM i økonomi. Leder for Danske Bank i Norge Trond Mellingseter mener det er et helt naturlig partnerskap. Han mener NM i økonomi er et unikt utstillingsvindu for økonomistudenter.

Unik mulighet til å dele innsikt med morgendagens økonomer

Kristina Bors, HR-direktør i BDO
Kristina Bors, HR-direktør i BDO

– Som et rådgivnings- og revisjonsselskap er økonomi som fag en del av vår kjernekompetanse i BDO. Det føles derfor naturlig, riktig og viktig for oss å være en del av NM i økonomi. Vi får et verdifullt innblikk i dagens studenters kunnskap og ferdigheter, og vi får lov til å dele av vår innsikt og kompetanse med dem – morgendagens økonomer, sier Kristina Bors, HR-direktør i BDO. 

Hun mener NM i økonomi en unik mulighet til å møte dyktige, ambisiøse og motiverte økonomistudenter fra hele landet. -Vi er stadig på jakt etter nye talenter. Vi ser etter engasjerte og fremtidsrettede rådgivere for morgendagen, med forståelse og interesse for økonomi og norsk næringsliv. Samtidig får vi vist frem hvem vi i BDO er og hvilke muligheter som finnes hos oss. Alt i alt et enkelt valg for oss å være med på NM i økonomi!

NM i økonomi kan være en snarvei til drømmejobben

Det kan være vanskelig å komme gjennom nåløyet til den første drømmejobben. Det er ofte hundrevis av andre i søkerbunken, og mange kan vise til relevant jobberfaring, spennende og tunge verv og gode akademiske resultater. NM i økonomi er en flott mulighet til å vise seg frem, til å øve seg litt, til å bygge kompetanse og nettverk – til å skille seg litt ut! Deltakerne får en smakebit på arbeidslivet gjennom teamarbeid og caseløsning av reelle problemstillinger. Det er også en fin forberedelse til både jobbintervjuet og til jobbhverdagen som venter.

Oppfordrer alle til å melde seg på

Trond Mellingsæter, leder Danske Bank Norge

Country Manager og leder for Business Customers, Trond Mellingsæter, er helt tydelig på verdien av en deltakelse i NM i økonomi.

– NM i økonomi er årets studentbegivenhet og en portåpner inn til økonomiens verden. Det er en unik mulighet til å vise seg frem for studenter fra samme fagfelt fra hele Norge, og attraktiv arena for potensielle arbeidsgivere. Her kan vi komme i dialog å dele vår kompetanse om økonomi med dagens studenter, og vise hvilke muligheter som finnes i Danske Bank. Samtidig er det interessant for oss å få teoretisk innsikt og innblikk i nye tankesett fra dem som vil bli de beste økonomene i fremtiden. Jeg oppfordrer alle til å gripe muligheten og melde seg på.