Økonomistudent.no

NM i økonomi 2021 – resultater andre runde

Etter to heldigitale innledende runder av årets NM i økonomi er topp 10 til årets finale endelig klare. Finalen gjennomføres digitalt 9. april hvor landets beste økonomistudenter skal kåres etter en dag med oppgaver, casejobbing og presentasjoner.

De 10 finalelagene i 2021 er:

Høyt nivå

Econa samarbeider blant annet med BDO under gjennomføringen av NM i økonomi. Lasse Andersen i BDO er med på å levere oppgavene til runde 2 i tillegg til at han representerer BDO i juryen under finalen i NM i økonomi.

Lasse Andersen, Manager revisjon BDO

– Det var veldig gøy å se hvor høyt nivå det er blant årets deltakere i NM i økonomi. I BDOs introduksjon snakket vi blant annet om viktigheten av godt samarbeid for å bruke hele kompetansen i et team. Det var mange som hadde fått til mye på den korte tiden de hadde til rådighet, så fokuset på nettopp dette ser ut til å ha vært stort. Nå gleder jeg meg til finaledagen, det blir spennende å se hvordan studentene løser oppgavene de møter der!

Om NM i økonomi
NM i økonomi er en konkurranse Econa arrangerer i samarbeid med BDO, Danske Bank og Dagens Næringsliv. Konkurransen ble arrangert for første gang i 2013, som et pilotprosjekt på datidens HiOA, nå OsloMet. Konkurransen har tre deler. De ti beste lagene etter 2. runde kommer til superfinalen som i år skal gå i Oslo.