Økonomistudent.no

#JegErØkonom

Du tenker kanskje clean sveis, Barcode og penger? Økonomen er så mye mer! Felles for dem er at de omsetter verdi – ikke bare i form av penger, men også resultater og opplevelser.

Økonomiutdannelsen kan åpne veldig mange ulike dører for framtiden. Hvilken økonom ønsker du å være etter studiene? Les flere inspirerende historier om ulike økonomer her.

Foto: Oljefondet

Forvalteren – Nicolai Tangen

Oljefondsjef Nicolai Tangen innser at han har én interesse de færreste andre forvaltere deler: Å jobbe med prosesser. Les mer her.

Foto: Jarran Flokkmann

Komikeren – Anders Hoff

Etter snart 18 år som komiker identifiserer Anders Hoff seg fortsatt som økonom. Les mer her.

Foto: Gry Traaen

Kontrolløren – Hanne Hodnungseth

Hanne Hodnungseth (33) jobber som spesialetterforsker i Økokrim, men det er ikke tanken på å få kriminelle i fengsel som motiverer henne. Les mer her.

Foto: Privat

Entreprenøren – Jacob Mørch

Jacob Mørch brukte store deler av NHH-studiene til å prøve og feile som gründer. Nå har han skapt sin egen jobb takket være erfaringene. Les mer her.

Foto: Gry Traaen

Lidenskapen – Maren Hjorth Bauer

Maren Hjorth Bauer (36) trodde lenge at økonomiutdanningen ikke tillot henne å følge drømmen. Nå har hun tvert imot oppdaget at faget gir enorme muligheter. Les mer her.

Foto: Gry Traaen

World wide – Geir Olsen

Å være Europa-sjef for Kearney er i utgangspunktet en 100 prosent lederjobb. Men ikke for Geir Olsen. Han nekter å gi helt slipp på kundene. Les mer her.

Foto: Gry Traaen

Lederen – Ine Oftedahl

Inntil ganske nylig ville Ine Oftedahl aldri ha trodd deg hvis du fortalte at hun skulle bli direktør for datatransformasjon i DNB. Nå ser hun at økonomiutdannelsen er et godt utgangspunkt for jobben. Les mer her.

Foto: Gry Traaen

Byggeren – Lars Erik Grønntun

Lars Erik Grønntun vil bruke økonomikunnskapene til å bygge vekst. Forvaltning får andre ta seg av. Les mer her.

Om Econa:

Econa er interesse- og arbeidstakerorganisasjonen for økonomer og økonomistudenter i Norge. Vi bidrar til at økonomistudenter får mest mulig ut av studietiden, og en god inngang til arbeidslivet. Les mer om Econa her.