Økonomistudent.no

4 karrieretips til deg som er økonomistudent

Begynn jobbsøkingen tidlig!

Det er viktig å tenke jobb tidlig, og spesielt viktig nå i coronaens tid. Det er god grunn til å tro at det kan bli vanskeligere å få jobb som nyutdannet det neste året. Er du ferdig med studiene neste år, bør du derfor starte prosessen allerede i sommer.


5 tips for å bli en attraktiv jobbsøker

Sett av fire minutter til hvordan du bygger din egen merkevare! Econas karriererådgiver Kristin Ølberg gir deg konkrete råd om hvordan du skal bygge opp profilen din for å bli lagt merke til av arbeidsgivere og rekrutterere.


Hva jeg skulle ønske jeg visste da jeg startet i min første jobb

Er du nettopp ferdig med masteren og skal starte i din første jobb? Her er våre beste tips basert på den erfaringen jeg har fått etter mitt første halvår i arbeid.


10 tips til lønnssamtalen

Om du har en deltidsjobb ved siden av studiene eller snart skal ut i fast jobb er lønn en viktig faktor. Alle bør ha en årlig lønnssamtale. Har du ikke en fast avtalt årlig lønnssamtale bør du be om det. En god lønnssamtale gir en konkret vurdering av dine prestasjoner og hvordan de belønnes. Dette gjelder også i deltidsjobben din.


Om Econa:

Econa er interesse- og arbeidstakerorganisasjonen for økonomer og økonomistudenter i Norge. Vi bidrar til at økonomistudenter får mest mulig ut av studietiden, og en god inngang til arbeidslivet. Les mer om Econa her.