Økonomistudent.no

Derfor har mindre skoler som USN mange fordeler

Alexander Karlsson Jakobsen har de siste årene tatt siviløkonomutdanningen på USN Campus Ringerike i Hønefoss. Han mener det er mange fordeler ved å studere på en mindre skole, både faglig, men også sosialt.

1. Hvorfor ble du medlem i Econa?

Jeg ble med i Econa for å bli en del av en studentorganisasjon som kunne bidra til å gi meg faglige erfaringer og kunnskap. I tillegg til dette satt jeg igjen med morsomme minner fra arrangementer, nye kontakter og ikke minst et verdifullt verv.

2. Hva studerer du?

Jeg studerer en 5-årig integrert siviløkonom-master på USN, samt et årsstudium i innovasjon og entreprenørskap på Høyskolen Kristiania. Jeg er nå på mitt femte og siste år av masterløpet og er snart ferdigutdannet.

3. Hva er ditt beste tips til nye studenter som skal begynne på Universitetet i Sørøst-Norge Campus Ringerike?

Mitt beste tips til deg som skal studere på USN Campus Ringerike er å delta på alt som kan virke interessant. Det er en relativt liten skole hvor du lett blir kjent med dine medstudenter og hvor du sitter igjen med mange gode minner og erfaringer. Ikke glem å melde deg inn i en linjeforening/studentorganisasjon, det er en erfaring svært mange arbeidsgivere verdsetter!

Om Econa:

Econa er interesse- og arbeidstakerorganisasjonen for økonomer og økonomistudenter i Norge. Vi bidrar til at økonomistudenter får mest mulig ut av studietiden, og en god inngang til arbeidslivet. Les mer om Econa på ditt studiested her