Økonomistudent.no

Student i en av storbyene? Få gode tips her

Som ny student er det mye man vil vite om den nye byen man skal bo i. Få gode tips fra andre økonomistudenter for hva du kan gjøre i Oslo, Bergen, Trondheim, Kristiansand og København.

Oslo – Martin (26)

Martin begynner sisteåret på masteren ved OsloMet denne høsten. Han mener det er mange ulike måter man kan utforske hovedstaden på.

Les Martin sine beste tips for Oslo her

Bergen – Nelly (21)

Nelly studerer økonomi og administrasjon på Høgskulen på Vestlandet. Selv om hun er fra Bergen har det å studere gitt henne en sjanse til å bli kjent med byen på nytt.

Les Nelly’s beste tips for Bergen her

Trondheim – Celine (21)

Celine studerer økonomi og administrasjon på Handelshøyskolen NTNU. Hun er veldig glad for at det skjer mye sosialt for studenter i Trondheim.

Les Celine sine beste tips for Trondheim

Kristiansand – Martha (20)

Martha studerer økonomi og administrasjon på Handelshøyskolen UiA. Hun synes Kristiansand er en sosial by der man fort blir kjent med andre studenter.

Les Martha sine beste tips for Kristiansand

København – Lise (23)

Lise starter på masteren ved Copenhagen Business School denne høsten. Hun er glad for at København er fleksibel og at man blir kjent med nye mennesker ganske fort.

Les Lise sine beste tips for København her

Econa er fag- og interesseorganisasjonen for økonomer og økonomistudenter i Norge.

Om Econa:

Econa er interesse- og arbeidstakerorganisasjonen for økonomer og økonomistudenter i Norge. Vi bidrar til at økonomistudenter får mest mulig ut av studietiden, og en god inngang til arbeidslivet. Les mer om Econa her.