Økonomistudent.no

Jostein sitt beste tips til studenter på BI Oslo

Jostein Ryste er 24 år gammel og studerer økonomi og ledelse på Handelshøyskolen BI Oslo. Han er glad for alle arrangementene Econa arrangerer, men også fordelene som gjør han bedre rustet for arbeidslivet senere.

1. Hvorfor ble du medlem i Econa?

Jeg ble med i Econa fordi en kompis av meg anbefalte meg å være medlem med tanke på alle fordelene man fikk. Som for eksempel advokat-bistand, gunstig bankrente, kurs og arrangementer. Det sosiale var også veldig viktig for meg, å få være med i en organisasjon som er opptatt av å arrangere masse morsomme og varierte sosiale arrangementer, der man kan utvide nettverket sitt og bli kjent med nye mennesker.

I tillegg ønsket jeg å bli med i lokalstyret til Econa Oslo/Akershus. Dette for å skaffe meg mer organisasjons- og ledererfaring.

2. Hva studerer du?

Jeg studerer økonomi og ledelse på Handelshøyskolen BI Oslo. Der tar jeg for øyeblikket en Master of Science in Business – Major in Strategy. Det er en veldig spennende, allsidig og praktisk fordypning.  

3. Hva er ditt beste tips til studenter som skal begynne på BI Oslo?

Bli med på alt! Forelesninger, arrangementer, verv osv. Den beste studentopplevelsen er den hvor du deltar på forskjellige arrangementer, møter nye mennesker, bygger nettverk, får organisasjonserfaring med mer. Den erfaringen får du igjen for både her og nå, og senere i karrieren.

Om Econa:

Econa er interesse- og arbeidstakerorganisasjonen for økonomer og økonomistudenter i Norge. Vi bidrar til at økonomistudenter får mest mulig ut av studietiden, og en god inngang til arbeidslivet. Les mer om Econa på ditt studiested her