Økonomistudent.no

Personvernerklæring

Informasjonskapsler blir brukt til personalisering og for å analysere bruken av nettsidene slik at vi kan forbedre innholdet.

Ved å gå inn og hente informasjon og/eller benytte tjenester på våre nettsider samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettleser – i og med at de fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer cookies. Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av cookies, kan du gå inn og trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren.

Hvis du ikke ønsker å benytte deg av informasjonskapsler, kan du endre innstillingene i nettleseren slik at du enten blokkerer informasjonskapsler fra å bli lastet ned automatisk, eller at du får et valg om å laste ned hver enkelt informasjonskapsel.

Digital kommunikasjon

Når du besøker okonomistudent.no får du informasjonskapsler fra Google Analytics og Facebook. Disse brukes for å kartlegge bruk av innhold på okonomistudent.no, slik at vi kan analysere trender og gjøre nettsidene våre bedre for deg som besøker oss på nett. Google Analytics lagrer generell informasjon tilknyttet hvilken nettleser du bruker, når du besøkte nettsiden, hvilket språk du benytter, hva slags enhet og operativsystem du har besøkt nettsiden med og hvordan du har navigert.

I tillegg samler vi inn generell informasjon til bruk for annonsering via Facebook. Det gjør at okonomistudent.no og Econa i visse tilfeller kan vise annonser til utvalgte grupper basert på tidligere besøk på vår nettside på eksterne plattformer, for eksempel via Facebook og Instagrams annonsetjenester.

Data som brukes til dette er på et overordnet nivå, og kan på ingen måte identifisere enkeltbrukere.